Terug

Volg Shownieuws

Bibian Mentel voelt 'warmte en liefde' bij DWTS

Bibian Mentel voelt 'warmte en liefde' bij DWTS

Nieuws

14 sep 2019, 12:44

Bibian Mentel hield het vorige week niet droog na de eerste aflevering van Dancing with the Stars, toen ze nog even na aan het praten was met Chantal Janzen. Haar zoon Julian wist de 46-jarige snowboardkampioene tot tranen toe te roeren.

"Stond ik na te praten met Chantal, sloeg hij ineens zijn armen om me heen en zei dat hij zo trots op me was", doet Mentel uit de doeken tegen De Telegraaf. "Zestien jaar! Mooie jongen, ik ben stapelgek op 'm. Aan het eind van de dans was ik zelf ook geëmotioneerd, omdat ik die zaal vol warmte en liefde voelde. En omdat het me gelukt was."

Ook Janzen, de jury, de zaal en de kijkers waren geëmotioneerd door Mentel met haar rolstoelwals. Een paar weken voor Dancing with the Stars ging ze onder het mes nadat bij haar voor de elfde keer kanker was ontdekt. Voor de zomer onderging ze ook al een operatie, waardoor ze niet meer kon lopen. Ondanks alles blijft Mentel vol levenskracht. "Wie zegt dat ik er over twintig jaar niet meer ben?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.