Terug

Volg Shownieuws

Botkanker ontdekt bij man van André van Duin

Botkanker ontdekt bij man van André van Duin

BN'ers

1 aug 2019, 07:33

Enorm schrikken voor André van Duin. Zijn man, Martin Elferink, heeft een lichte vorm van botkanker. "Het is allemaal niet héél ernstig", zegt André in De Telegraaf, "maar toch schrik je natuurlijk enorm bij het horen van dat vreselijke woord".

De ziekte kwam aan het licht toen Martin spontaan zijn sleutelbeen brak. "Martin gooide iets weg en toen was het krák. Dat is niet normaal. Een sleutelbeen breek je door een klap of val van je fiets, maar spontaan... dat hoort niet te gebeuren." Na onderzoeken in het ziekenhuis kwam naar voren "dat er kleine uitzaaiinkjes zijn waar nu wat aan wordt gedaan", aldus André. Van bestralingen of chemo is volgens de komiek nog geen sprake, vooralsnog wordt de ziekte bestreden met medicijnen.

"We gaan er heel rustig mee om", vertelt André. "Ik ben een paar keer mee geweest naar het ziekenhuis, dus het valt me nog mee dat dit niet eerder bekend werd. Een petje en een brilletje opzetten, dat helpt míj natuurlijk niet hè, als ik niet wil opvallen. Ik kan beter gewoon gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.