Terug

Volg Shownieuws

Chateau Meiland houdt miljoenenpubliek vast

Chateau Meiland houdt miljoenenpubliek vast

Reality

1 okt 2019, 09:03

Chateau Meiland heeft ook maandag weer meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Kasteelheer Martien en zijn familie trokken 1,24 miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Daarmee staat het SBS6-programma op de vijfde plaats van de kijkcijfertop.

De Meilandjes, die met hun kasteelavonturen in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring, blijven de concurrentie ver voor. Zo trok Ons huis vol spullen 460.000 kijkers op RTL 4, niet genoeg voor een plek bij de 25 best bekeken programma's. Naar Holland's Next Top Model keken op RTL 5 229.000 mensen. Spoorloos trok wel meer kijkers dan Chateau Meiland, op het NPO 1-programma stemden 1,48 miljoen kijkers af.

Maandagavond keerde Jeroen Pauw terug op de buis met zijn latenighttalkshow Pauw. Daarvoor bleven 957.000 mensen op, goed voor de negende plek in de kijkcijferlijst. Jeroen nam maandagavond het stokje over van Eva Jinek, met wie hij de afgelopen jaren afwisselend de latenightshow op NPO 1 presenteerde. Jinek nam vrijdagavond afscheid van de NPO en zet haar tv-carrière voort bij RTL 4.

Pauw presenteert de talkshow zoals gepland tot eind dit jaar. Wie hem in januari aflost, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.