Terug

Volg Shownieuws

Dit is de steenrijke vriend van Rebecca Cabau van Kasbergen

Nieuws

9 juli 2019, 22:18

Rebecca Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe, sloeg twee jaar geleden de 24 jaar oudere Marcel Boekhoorn aan de haak. Deze multimiljardair is onder andere eigenaar van de Hema. En is dus een hele goede catch!

Rebecca en Marcel vierden onlangs hun tweejarige liefdesrelatie, maar zullen ongetwijfeld ook hebben geproost op de uitbreiding van zijn imperium. Vorig jaar kocht hij namelijk de HEMA, waardoor hij door Quote uitgeroepen werd als de man van het jaar. Nu wil hij met de Nederlandse winkelketen Canada en de Verenigde Staten veroveren. Eerder wist hij ook zijn knappe schoonzus Yolanthe te strikken voor een succesvolle kinderkledinglijn in diezelfde winkel.

Of Rebecca en Marcel binnenkort in het huwelijksbootje stappen, is nog maar de vraag. Marcel is namelijk nooit officieel gescheiden van zijn vrouw Marlies. Zij gingen in 2006 uit elkaar na een huwelijk van 25 jaar. Ze hebben hier vanuit financiële overwegingen voor gekozen, omdat anders het fortuin verdeeld moet worden.

https://www.instagram.com/p/BevmX4UHQr0/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BesTAm2HAOS/?utm_source=ig_embed

Vorig jaar liet Rebecca al weten dat ze een trotse bonusoma is geworden.

https://www.instagram.com/p/Bn84UpCikvv/?utm_source=ig_embed

De steenrijke Marcel was eerder samen met enkele andere BN’ers. Zo had hij een half jaar een relatie met Tatjana Simic. Hij was ook drie jaar lang met Hind Larroussi. Dit liep spaak door haar kinderwens. Hij heeft drie kinderen met zijn ex-vrouw Marlies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.