Terug

Volg Shownieuws

EOTBDD-deelnemers: 'Dit is het heftigste seizoen tot nu toe'

Nieuws

16 mei 2019, 21:55

Het all stars season van Ex On The Beach: Double Dutch begint aanstaande zondag. De bekendste kandidaten uit eerdere seizoenen keren nog een keer terug naar de tropische hotspot om op zoek te gaan naar ultieme zomerliefde. Tot nu toe zijn Harrie, Wayne, Yasmine, Roy, Lisa, Alisa, Renan, Sharon en Esmee aangekondigd als de all stars van dit jubileumseizoen. Volgens de kandidaten wordt dit het 'heftigste seizoen tot nu toe'...

Volgens Yasmine is het nieuwe seizoen 'next level', met meer drama dan ooit. "Dit is alles van alle seizoenen bij elkaar, maar dan tien keer zo heftig", aldus Lisa.

De exen van deze all stars zullen niet het enige onverwachte bezoek zijn op het tropische strand. De negen hete singles zullen namelijk vergezeld worden door een… tiende knapperd! Zal de binnenkomst van deze ‘pretty boy’ leiden tot nieuwe romances? Of zal zijn bezoek zorgen voor ongekende drama’s en ruzies?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.