Terug

Volg Shownieuws

Groot feest in Concertgebouw voor 75e verjaardag Willeke Alberti

Groot feest in Concertgebouw voor 75e verjaardag Willeke Alberti

Nieuws

31 okt 2019, 18:12

Willeke Alberti wordt volgend jaar 75 en gaat dat groots vieren met een optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens de show op 25 februari, drie weken na haar verjaardag, haalt ze samen met het publiek herinneringen op uit haar lange carrière.

Willeke zal haar eigen hits, duetten die zij met haar vader Willy Alberti zong en de Nederlandstalige klassiekers die haar en vele anderen nog altijd inspireren ten gehore brengen. De zangeres wordt tijdens het concert begeleid door haar eigen band onder leiding van Peter van der Zwaag en nodigt een aantal gastartiesten uit voor deze speciale avond. Eerder vierde Willeke haar jubileum al met twee shows in AFAS Live.

Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als Telkens Weer, Spiegelbeeld, Samen Zijn, Ome Jan en de memorabele duetten met haar vader zoals De Glimlach Van een Kind en Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen.

Tijdens haar rijke muzikale carrière, is Willeke Alberti veelvuldig onderscheiden. Naast diverse gouden en platina platen, ontving zij onder meer een Edison, de Gouden Harp, de Gouden Televizier-Ring en de Majoor Bosshardt Prijs. In 1996 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De kaartverkoop voor het concert is donderdagmiddag van start gegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.