Terug

Volg Shownieuws

K3 dolgelukkig: hitsingle is 30 miljoen keer bekeken op YouTube

K3 dolgelukkig: hitsingle is 30 miljoen keer bekeken op YouTube

Nieuws

6 aug 2019, 09:33

10.000 Luchtballonnen, de eerste single van K3 in de huidige samenstelling, heeft een mijlpaal bereikt. De hitsingle is op YouTube al meer dan 30 miljoen keer bekeken - volgens Studio 100 een record. Het liedje is het best bekeken Nederlandstalige nummer van een Belgische artiest.

Hanne, Marthe en Klaasje brachten het nummer uit in 2015. Kort daarvoor werden zij in een zoektocht in het tv-programma K3 zoekt K3 gekozen om het stokje over te nemen van Karen, Kristel en Josje.

Het olijke drietal viert al een paar dagen feest. Afgelopen weekeinde kregen de meiden een gouden ticket voor 100.000 bezoekers voor de 20 jaar K3-tournee. Het is dit jaar precies twee decennia geleden dat K3 doorbrak met Heyah Mama en dat wordt gevierd met een uitgebreid verjaardagsconcert. Na shows in België is Nederland vanaf eind deze maand aan de beurt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.