Terug

Volg Shownieuws

KRO-NCRV wil Eva Jinek 'nog heel lang' houden

KRO-NCRV wil Eva Jinek 'nog heel lang' houden

BN'ers

12 aug 2019, 19:35

Als het aan KRO-NCRV ligt, blijft Eva Jinek "nog heel lang en gelukkig" bij de omroep werken. Dat heeft een woordvoerder van de omroep gezegd tegen BuzzE in reactie op uitspraken van Eva in het septembernummer van LINDA.

De talkshowpresentatrice vertelt daarin dat er niets waar is van geruchten dat zij en Jeroen Pauw naar RTL zouden overstappen. Wel geeft ze toe dat ze met meerdere partijen in gesprek is. "Ook met RTL. Dat heb ik altijd al gedaan, mijn hele loopbaan", aldus Eva. "Er zijn maar een paar plekken waar je het werk van talkshowhost kan doen en als een andere partij mij vraagt om koffie te drinken, dan doe ik dat. Daar ben ik ook altijd eerlijk over geweest."

De KRO-NCRV maakt zich ook geen zorgen, stelt een zegsvrouw. "We vinden haar een groot talent en daarom geven we haar kansen. We willen haar heel graag bij de NPO houden."

De manager van Eva stelde in maart in reactie op geruchten die Albert Verlinde verspreidde in het voormalige programma 6 Inside dat Jinek in vaste dienst is bij KRO-NCRV en niet overweegt weg te gaan bij de omroep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.