Terug

Volg Shownieuws

Martine van Os: 'Niet alle kampeerders willen op tv'

Martine van Os: 'Niet alle kampeerders willen op tv'

Nieuws

20 juli 2019, 08:33

Niet alle kampeerders in het Omroep MAX-programma We zijn er bijna willen graag gefilmd en geïnterviewd worden. Dat zegt presentatrice Martine van Os tegen het AD in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van haar programma maandag op NPO 1.

Van Os trekt dit jaar met een groep van 35 kampeerders door de Balkan. Ze sluit aan bij een bestaande groepsreis voor vijftigplussers, die verder niet worden gestuurd of geregisseerd. De programmamakers zeggen alleen mee te reizen. "Het is geen tv-programma. Of nou ja, wel natuurlijk, maar het is wat het is", vervolgt Van Os.

Toch komt het voor dat mensen een andere groepsreis kiezen als ze horen dat er een cameraploeg meereist, al gebeurt dat maar zelden. "Sommigen zeggen: het is niet erg als we in beeld komen, maar vraag ons niets. Wij zijn er de volle vijf weken bij, vaak genoeg vinden ze het halverwege alsnog goed. We zijn trouwens juist uit op mensen die niet per se op tv hoeven, dat maakt het echt."

De kampeertocht met Van Os begint in Zagreb in Kroatië en komt langs Sarajevo en Mostar in Bosnië-Herzegovina. Vervolgens trekt het gezelschap dwars door Montenegro en via Albanië reizen ze langs de Adriatische Kust terug naar Kroatië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.