Terug

Volg Shownieuws

Nog te verschijnen album Taylor Swift al miljoen keer verkocht

Nog te verschijnen album Taylor Swift al miljoen keer verkocht

Nieuws

20 aug 2019, 17:19

Fans van Taylor Swift kunnen niet wachten op haar nieuwe album Lover. Nog voordat de plaat in de winkels ligt, is het al massaal besteld.

"De vraag naar dit album is uitzonderlijk", zegt platenbaas Monte Lipman tegen Variety over het album dat vrijdag verschijnt. "In de voorverkoop is het wereldwijd al bijna een miljoen keer verkocht."

Swifts vorige album Reputation, dat in 2017 uitkwam, was de laatste plaat die een miljoen exemplaren in de Verenigde Staten wist te verkopen in de week dat het verscheen. Alhoewel het tegenwoordig met alle streamingdiensten onmogelijk lijkt om dit nog voor elkaar te krijgen, is Taylor toch hard op weg naar deze mijlpaal.

Uiteindelijk verkocht de 29-jarige Amerikaanse ruim 2,2 miljoen exemplaren van Reputation in de VS. Van haar plaat 1989, het album voor Reputation, gingen er nog 6,2 miljoen stuks over de toonbank in haar thuisland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.