Terug

Volg Shownieuws

Taylor Swift lanceert kledinglijn met Stella McCartney

Taylor Swift lanceert kledinglijn met Stella McCartney

Nieuws

14 juni 2019, 01:28

Goed nieuws voor Taylor Swift fans! De zangeres brengt namelijk niet alleen haar nieuwe album Lover uit; maar heeft eveneens aangekondigd een samenwerking te zijn aangegaan met de Britse modeontwerpster Stella McCartney. Het duo brengt samen een bijbehorende kledinglijn uit, die geïnspireerd is op haar aankomende album, meldt Page Six.

"Stella is al heel lang een vriendin van mij en bovendien is ze een vrouw die ik enorm bewonder. Ik vind de dingen die ze creëert geweldig en ook de manier waarop ze dat doet. Er zit zoveel verbeelding en romantiek in haar ontwerpen en ik heb heel vaak kleding van haar gedragen. Ik vind het echt fantastisch om met haar te mogen samenwerken," aldus Taylor tijdens een Instagram Live sessie.

Zowel Taylor als Stella wilden nog geen mededelingen doen over de ontwerpen of de lanceerdatum. Wel zei Swift dat haar album 'erg romantisch is', iets wat dus ook terug gezien zou kunnen worden in de kledinglijn.

https://www.instagram.com/p/Byqi9nGD8gb/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.