Terug

Volg Shownieuws

Wendy 'verbijsterd' door gelikete haattweets over Chantal Janzen

BN'ers

8 sep 2019, 11:08

Het Twitteraccount van Wendy van Dijk is zaterdagavond misbruikt. Via haar social media werden er haattweets over Chantal Janzen met haar nieuwe show, Dancing With The Stars, geliket door de presentatrice.

Zaterdagavond was Chantal Janzen te zien in Dancing With The Stars, dat na tien jaar weer terugkeerde bij RTL 4. Op Twitter werd onder meer haar uiterlijk uitgebreid besproken, die berichten kregen een hartje van 'Wendy'. Haar volgers waren dan ook erg verbaasd toen ze zagen dat ze meerdere van deze haattweets over haar oud-collega Chantal Janzen had geliket en konden dan ook niet geloven dat de presentatrice hier zelf achter zou zitten.

Zondagochtend reageerde Wendy dan ook met grote verbazing op de haattweets over Chantal Janzen die zaterdagavond via haar twitteraccount werden geliket “Ik was verbijsterd, dit zou ik zelf natuurlijk nooit doen.”. De presentatrice is "verbijsterd".

Wendy kwam er 'vrij snel achter dat tot haar verbazing een derde persoon dit aan het doen was', aldus Talpa. "Er is onmiddellijk actie ondernomen en alle wachtwoorden zijn zo snel mogelijk veranderd." Talpa stelt: "Inmiddels is er contact geweest met Chantal om haar te laten weten hoe dit is gelopen "Wendy betreurt het ten zeerste dat de indruk ontstaan zou kunnen zijn dat zij dit soort haatberichten zou liken."

Zondag zat Wendy bij NPO Radio 1 in de studio hier vertelt ze over wat er gisteravond gebeurd is. "Ik lag in bed rond half 12 en ik werd gebeld door Martijn Krabbé, maar ik had mijn telefoon op stil. Vervolgens zag ik een bericht van: Alert, Alert Alert volgens mij ben je gehackt" vertelt de presentatrice. Gelukkig had  Martijn ook al snel de manager van Wendy op de hoogte gesteld hiervan.

Het is nog onduidelijke voor Wendy wat er precies gebeurd is en wie er achter zit. Wel denken ze dat het waarschijnlijk iemand is die haar inloggegevens weet. Zelf weet Wendy haar eigen wachtwoord niet eens want haar account is ooit opgezet door iemand anders. "ik zou zo iets überhaupt nooit doen"

Wendy is ook enorm verbaasd dat dit zo groot gemaakt is en er een soort bom is ontploft. "Op het moment dat ik het las toen dacht ik nog, ik ben misschien naïef, maar ik dacht nog iedereen begrijpt toch dat ik dit niet ben"  zegt ze.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.