Terug

Volg Shownieuws

Wendy's emotionele bericht voor haar overleden vader

Wendy's emotionele bericht voor haar overleden vader

BN'ers

8 mei 2019, 14:37

Wendy van Dijk staat in een emotioneel bericht stil bij het overlijden van haar vader. Jaap overleed drie jaar geleden, na een ziektebed van acht maanden op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker.

Wendy schrijft: "Mijn liefste, dapperste, krachtigste, grappigste, vrolijkste papa.. vandaag precies 13 jaar geleden heb ik je moeten loslaten. Belachelijk. Een grote fout is er gemaakt dat blijf ik zeggen, maar we moesten door zonder jou. Als ik je mis, pak ik mijn broer stevig vast en dan voel ik jou. Dat gebeurt vaak lieve papa. Heel vaak. Vanavond ook. Kijken we samen voetbal - wat zou jij ervan genoten hebben!- en denken we aan jou. Net als 13 jaar geleden, toen keken we ook nog even samen. Afscheid nemen bestaat niet zong je vriendje Marco: Wat je ook doet, waar je ook gaat... Wanneer je me nodig hebt...Fluister gewoon mijn naam... en ik kom eraan. Voor altijd in mijn hart. Hou van jou Drigjandorisinhetbos ❤️"

https://www.instagram.com/p/BxMdhqIBspm/

Eerder dit jaar liet Wendy op Instagram ook al weten hoe ze met het gemis van haar vader omgaat...

”Als ik een off day heb dan vermijd ik alles op social media,” schrijft Wendy op haar social media. ”Ik vind de altijd vrolijke, mooie plaatjes van iedereen dan te confronterend. Doet me dan – gek genoeg- eenzaam voelen. Gelukkig ben ik drager van het happy gen en vind ik altijd een manier om uit het dalletje te kruipen, maar ook ik ontkom er echt niet aan.”

”Terugdenken aan mijn rots in de branding, mijn happy-gen-DNA-doorgever, mijn allerliefste papa die ik al te lang moet missen. Maar door de gedachte aan zijn kracht en liefde, krabbel ik altijd weer op. Ga naar zijn graf en praat met hem… papa, ik hou van jou!” sluit ze haar bericht prachtig af.

https://www.instagram.com/p/Bv04-xAB6uY/?utm_source=ig_embed

Drie jaar geleden lieten Wendy en haar familie in een grote advertentie in de krant nog weten elke dag aan Jaap te denken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.