Terug

Volg Shownieuws

Bijzondere dag voor Daley Blind

Nieuws

9 mrt 2020, 10:56

Het is een bijzondere dag voor voetballer Daley Blind en zijn gezin. Na een heftige periode vanwege zijn gezondheid, viert hij maandag zijn dertigste verjaardag...

Op Instagram eert zijn voetbalclub hem met een prachtig kiekje. "30 is het nieuwe 20. Geniet volop van deze speciale dag, Daley Blind", schrijven ze daaronder. De voetballer wordt meteen overladen met felicitaties van zijn fans.

De routinier van Ajax heeft een heftige periode achter de rug. Daley zakte in december tijdens de verloren Champions Leaguewedstrijd tegen Valencia in elkaar. Hij was even duizelig geweest, maar hervatte het duel na een behandeling. Na uitvoerig onderzoek bleek hij een ontstoken hartspier te hebben. Onlangs gaf Daley zijn fans een update over zijn gezondheid, die in de video hierboven te zien is. Inmiddels is hij hier weer helemaal van hersteld, maar liet onlangs nog wel weten dat hij er geestelijk doorheen zit.

https://www.instagram.com/p/B9gL9UWFQKE/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.