Terug

Volg Shownieuws

Flink afgevallen Shirma Rouse deelt sleutel tot dieet-succes

Nieuws

25 juli 2020, 10:06

Na een jaar flink bezig te zijn geweest met haar gewicht liet Rob de Nijs in mei dit jaar op zijn Instagram Stories zien hoe trots hij was op Shirma. “Deze prachtige dame begon met haar dieet en deed bijna elke dag een work-out. Ze verloor 50 kilo. Kan je dat geloven? 50 kilo!” In AD wil Shirma niet veel kwijt over haar strijd tegen de kilo's maar vertelt ze wel wat haar enorm geholpen heeft. "Het is meer tijd investeren in jezelf. Dat stukje zelfliefde, dat is de essentie. Als je iedereen het beste gunt, moet je jezelf ook het beste gunnen."

Shirma begon een jaar geleden met haar strenge dieet en sportschema. Hierbij kreeg ze onder andere hulp van Fajah Lourens, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina en deze link.

Documentaire

Ook vertelt Shirma dat ze bezig is met een documentaire over haar eigen leven. Het was een woelige tijd voor de zangeres, die in het interview ook praat over de Black Lives Matter-discussie. "Ik woon hier nu twintig jaar en ik heb ook veel meegemaakt. De gekste dingen. Ik zie het als onwetendheid, maar dat betekent niet dat het er niet is." In de documentaire wil Shirma een kijkje in haar leven geven. "Ik wil echt iets moois maken. Als artiest heb je de taak je stem te doen gelden, maar dat moet wel iets teweegbrengen."

Deze maand gaat Shirma weer langzaamaan aan het werk. Op haar agenda staan een concert in Doorn en een zomersessie met trompettist Jan van Duikeren. ""Ik heb er echt heel veel zin in en ben weer opgeladen voor de komende tijd." Wel maakt de zangeres zich zorgen over een mogelijke tweede golf van het virus. "Ik volg het nieuws uiteraard en zie dat de cijfers weer omhoogschieten. Als er een tweede golf komt, zijn we echt de sjaak. Dan moet de overheid echt met een noodpakket komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.