Terug

Volg Shownieuws

Gordon geniet met date van thuisquarantaine

BN'ers

4 apr 2020, 19:24

Gordon geniet samen met zijn date van de thuisquarantaine. Dat laat hij weten in het programma 'Beau Blijft Binnen'.

Gordon laat weten dat hij zich absoluut niet eenzaam voelt. "Vlak voor de hele corona-shit uitbrak, ben ik begonnen met daten", vertelt hij aan Beau van Erven Dorens. "Dus dat is wel heel erg leuk ja." Beau vraagt hem vervolgens hoe dat dan gaat, zo thuiszitten met je date. "Hij zit in de kelder", grapt Gordon vervolgens. "Nee tuurlijk, wij zijn samen hier." Als Beau vervolgens zegt: "Ik neem aan dat het de liefde van je leven is." Lacht Gordon hard en zegt hij "Wie weet!"

Wie de liefde in kwestie is, maakt Gordon nog niet bekend. Wel was hij eerder deze maand in het nieuws. Hij deelde toen een foto van een kokende man in zijn keuken, die hij kort daarna weer verwijderde. De foto is hier te zien. Hij schreef erbij: “Ja mensen” en later ook emojis van hartjesogen en een kusje.

Grote angst

Ook laat hij in het programma van Beau weten dat hij grote angst heeft. Gordon heeft in totaal drie horecazaken: een Blushing in Blaricum, nog eentje in Amsterdam en The Burger Room in Amsterdam. Hij is bang dat deze door de coronacrisis failliet zullen gaan. "Ik heb drie zaken met zestig man personeel die thuiszitten.Mijn zaken liepen als een trein. Als je dan zo je droom en alles wat je hebt opgebouwd in één keer weggevaagd ziet worden. Wij zijn afhankelijk van de toeristen en het duurt zeker een jaar voordat het weer op gang is in Amsterdam. Het is ook niet te zeggen dat als mijn zaken straks weer open gaan dat mijn omzet weer daar is. Ik denk heel eerlijk dat als het zo doorgaat, dat een faillissement onvermijdelijk is. Ook voor mij."

In de bovenstaande video deelde Gordon nog beelden van zijn lege koffiezaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.