Terug

Volg Shownieuws

Kaj van der Ree vecht terug na beschuldigingen seksueel wangedrag

Kaj van der Ree vecht terug na beschuldigingen seksueel wangedrag

Nieuws

17 jan 2020, 19:29

YouTuber Kaj van der Ree heeft een advocaat ingeschakeld nadat hij vrijdag op social media was beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. "Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af", heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard. Zijn advocaat laat aan Shownieuws weten het voor nu bij deze reactie van het management te willen laten.

Op social media zeiden meerdere dames op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de vlogger te hebben ontvangen. Ook zou de 28-jarige Kaj naaktfoto's hebben gestuurd en om naaktfoto's hebben gevraagd.

De YouTuber lag donderdag ook al onder vuur omdat hij maanden geleden in een interview zich hardop afvroeg of Nikkie Tutorials transgender is. Toen zij eerder deze week uit de kast kwam als transgender, dook het gesprek weer op en kreeg Kaj op social media de volle laag voor het 'outen' van Nikkie.

Kaj bood op Instagram zijn excuses aan. "Ik vind het prachtig dat we in een land leven waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Naar mijn mening is dit een gigantisch misverstand want alle mensen die mij langer kennen dan vandaag weten dat ik iedereen liefheb, en respect heb voor alles en iedereen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.