Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw grote tegenslag voor Fien Vermeulen

Opnieuw grote tegenslag voor Fien Vermeulen

Nieuws

9 mrt 2020, 10:32

Een heftige periode voor Fien Vermeulen en haar familie. Nadat de radio-dj al bijna zeven jaar genezen is van kanker, vecht haar gezin opnieuw tegen dezelfde ziekte...

Op Instagram deelt ze een ontroerend kiekje van haar dierbare die een scan ondergaat. Daarbij schrijft ze een emotionele tekst. "De pijnlijkste en mooiste foto die ik heb. De afgelopen weken waren weer diezelfde rollercoaster, maar wat ben ik trots op ons gezin dat we het nog steeds samen doen. Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen. Ik haar angsten, de gevoelens van eenzaamheid en verwijdering maar ook de kracht - zij mijn machteloosheid. Gelukkig is er ook zoveel liefde, en vertrouwen. Blij dat ik je hand kan vasthouden zoals jij altijd bij mij deed en nog steeds doet.", begint Fien onder haar post.

Ondanks alle tegenslagen blijft de radio-dj enorm positief en probeert elke dag er weer het mooiste van te maken. "Wat ik wil zeggen: in de eenzaamheid die met kanker of ander verdriet gepaard gaat, hoort ook verbinding. De eenzaamheid is er, maar daar ben je nooit alleen in. Er is altijd iemand met wie je dat samen kunt voelen, al is het maar door iets te vertellen. Dus blijf dat doen! Klinkt heel zwaar, maar eigenlijk is het vooral heel erg liefdevol. Maak er zoals elke dag, de mooiste dag van vandaag.".

Haar volgers zijn diep ontroerd door het heftige maar hoopvolle bericht. Ze wensen haar massaal heel veel sterkte en kracht toe. "Jeetje fien!! Wat heftig (weer)! Hele dikke knuffel voor jullie!!! en heel veel kracht!!", reageert Kim Kötter. "Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jou en je familie", "Veel sterkte voor jullie. Wat heb je dat mooi verwoord. Zo is het maar net" en "Wauw wat mooi gezegd dame, veel sterkte de komende tijd!", is een kleine greep uit de reacties.

Fien is inmiddels al bijna 7 jaar schoon verklaard van kanker. Afgelopen november blikte ze terug op deze heftige tijd in een emotioneel bericht. Daarin liet ze weten dat de radio-dj tegenwoordig weer naar de toekomst durft te kijken.

https://www.instagram.com/p/B9gQjTiFioU/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.