Terug

Volg Shownieuws

OMG: Gaby Blaaser toont haar tepels

OMG: Gaby Blaaser toont haar tepels

Nieuws

9 mei 2019, 13:43

Gaby Blaaser staat bekend om haar pikante kiekjes, maar nu gaat de voormalig GTST-actrice nóg een stapje verder. Op haar nieuwe foto is de blondine namelijk te zien in een doorschijnend hemd waar zelfs haar tepels door te zien zijn!

Op haar Instagram plaatst Gaby de foto, waarbij ze schrijft: 'Oh My Gosh...'. Dat is wellicht ook de reactie van Gaby's volgers want de foto is nogal gedurfd! Wie goed op de foto inzoomt kan duidelijk haar tepels zien, iets wat eerder niet het geval was bij Gaby's bikinifoto's.

https://www.instagram.com/p/BxPOJv0FSM8/

In de reacties wordt Gaby voornamelijk overladen met complimenten. Zo plaatsen de meeste volgers vooral hartjesoogjes en schrijft een volger: "Ik vind het heerlijk hoe jij echt full slet-mode bent gegaan op Insta. Wat een geile foto's!"

Eerder deze week postte de influencer ook al zeer pikante foto's, waarop wij voornamelijk haar achterwerk goed konden bewonderen.

https://www.instagram.com/p/Bw1np3RlNEW/

Voor eventueel geïnteresseerde mannen is er ook goed nieuws: Gaby is namelijk gewoon vrijgezel!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.