Terug

Volg Shownieuws

André en Bridget brengen kerst door met Rachel

Hazes

25 dec 2019, 20:46

André Hazes en zijn vriendin Bridget Maasland brengen eerste kerstdag door met Rachel. Vandaag deelt André een kiekje van zijn nieuwe vriendin en haar schoonmoeder op zijn Instagram.

In de bovenstaande video kan je ook zien dat André een grap heeft uitgehaald met zijn moeder. Hij heeft gezegd dat iedereen in een kerstkostuum uitgedost zou komen naar het feestje. Uiteindelijk lijkt het erop dat alleen Rachel dit bericht heeft gekregen. De foto die André deelt laat dan ook zien dat Rachel goed haar best heeft gedaan.

Bij het optuigen van de Sky Radio kerstboom begin deze maand, liet Rachel Hazes al weten dat ze verwachtte de kerstdagen door te brengen met haar nieuwe schoondochter. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, want dezelfde dag werden ze ook al dansend gespot bij een optreden van André.

De relatie van en André en Bridget loopt op rolletjes. Shownieuws wist als eerste te melden dat André Hazes en Bridget Maasland zo goed als samenwonen. Dinsdagavond vertelde hij voor het eerst zelf uitgebreid over het hokken met de RTL-presentatrice.

Begin november maakten André en zijn ex-vriendin Monique Westenberg officieel bekend uit elkaar te zijn. Een dag na de bekendmaking van de breuk bevestigde de zanger dat hij datet met Bridget. In een exclusief interview met Shownieuws vertelde hij over Bridget: “Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet. We zijn een beetje hetzelfde.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.