Terug

Volg Shownieuws

André Hazes 'terroriseert' Monique

Hazes

3 okt 2019, 22:04

André Hazes is met zijn gezinnetje heerlijk aan het vertoeven op het zonnige Bonaire. Alleen André zou André niet zijn als er ook af en toe een gebbetje gemaakt moet worden waar vriendin Monique dan weer de dupe van is...

Op Instagram deelt de zanger hilarische video's. De ochtend begint al goed voor Monique Westenberg wanneer hij haar enorm laat schrikken en hiermee de stuipen op het lijf jaagt. Later op de middag is Monique weer de klos maar dit keer door de kleine André. Het jochie ruikt in de video eerst aan de teen van zijn papa, maar André heeft een beter idee. "Dré, Dré mama haar teen bijten" zegt de zanger tegen het ventje.

André is niet alleen aan het zonnen op het tropische eiland. De zanger werkt namelijk keihard aan zijn conditie voor zijn Ahoy-concerten en dit is flink afzien voor hem. Hij noemt het zelfs: De hel!

André Hazes vertelde onlangs nog bij Shownieuws over de relatieperikelen tussen hem en Monique. Momenteel wonen ze even niet samen, maar hij woont net om de hoek bij zijn gezin: “Als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.