Terug

Volg Shownieuws

Deze BN'er vervangt Imanuelle Grives!

Deze BN'er vervangt Imanuelle Grives!

Nieuws

9 aug 2019, 11:47

Actrice Imanuelle Grives is door haar drugsbezit weer een klus kwijt. Omdat ze nog altijd vast zit in de gevangenis in Antwerpen op verdenking van drugshandel, wordt ze vervangen in de nieuwe film Suriname. Fajah Lourens zal haar rol overnemen, zo vertelde ze vrijdag aan Wietze de Jager in De 538 Ochtendshow.

"Je bent momenteel bezig met de film Suriname. Is dat een projectje wat onlangs voorbij is gekomen, of niet?", vraagt Wietze aan Fajah. En zij antwoordt: "Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel. Maar ik vind acteren wel heel erg leuk, alleen heb ik er gewoon weinig tijd voor." Wietze: "Welke actrice is dat dan?" "Imanuelle", aldus Fajah. "Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt", grapt ze, waarbij ze refereert aan het feit dat acteren geen vetpot is. "Dit was natuurlijk een grapje he jongens, maar het is wel heel hard bikkelen."

Geen ambassadrice

Imanuelle Grives heeft de ene na de andere tegenslag te verwerken. Vorige week maakte Shownieuws bekend dat ze geen ambassadrice meer is van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en nu ook niet meer van het KNCV Tuberculosefonds.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.