Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Monica Geuze openhartig over breuk met Lars Veldwijk

Nieuws

19 nov 2019, 09:07

Het is nog amper een week geleden dat zowel Monica Geuze als Lars Veldwijk via Instagram naar buiten brachten dat zij niet langer samen door het leven gaan. In haar nieuwste vlog licht ze toe wat de reden is van de breuk. "We zijn uit elkaar, Lars en ik. Dit is iets wat al langer speelt", deelt de emotionele Monica.

"Op een gegeven moment kom je in een soort vibe met z'n tweeën, en het is heel moeilijk om daar weer uit te komen." Laatst was het stel nog een nieuw huis aan het bezichtigen, wat voor onduidelijkheid zorgde bij Monica's trouwe volgers. "Wij hebben een tijdje relatietherapie gehad en die heeft ons best wel geholpen, maar we merkten toch wel dat we al heel snel in oude patronen terugvielen en we elkaar gewoon niet gelukkig maakten."

Het stel is dus gelukkig goed uit elkaar gegaan, daar lag voor Monica ook een grote prioriteit. "Hij zal altijd de vader van Zara-Lizzy blijven en voor mij is het daarom echt het belangrijkste om oké te zijn met elkaar."

Ondanks deze emotionele rollercoaster kijkt Monica met een goed gevoel vooruit. "Ik sta er wel op een bepaalde manier positief in, het voelt wel echt als een nieuw begin en het is al weer bijna 2020 vol nieuwe dingen en vooral positiviteit", sluit ze haar vlog af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.