Terug

Volg Shownieuws

Wéér fantastische mijlpaal voor dochtertje Chantal Bles

Nieuws

30 sep 2019, 13:51

Met Jada, het dochtertje van Chantal Bles, gaat het inmiddels weer erg goed.  Zondag deelt de styliste een video van een nieuwe mijlpaal van haar driejarige meisje.

Op Instagram plaatst Chantal een filmpje van haar dochter, steppend door het winkelcentrum. Voor mama Chantal en papa Robert Doornbos is dit dan ook erg bijzonder en weer een prachtig nieuwe mijlpaal voor hun vechtertje.  "Klinkt misschien gek, voor een ander zo normaal. En wij hebben hier heel hard mee moeten oefenen, met de motoriek en alles. En kijk daar gaat ze gewoon!" zegt de styliste in haar video.

Vorig jaar werd er een tumor ontdekt bij de 3-jarige dochter van Robert Doornbos en Chantal Bles. Na een strijd van 10 maanden werd het driejarige vechtertje afgelopen mei beter verklaard. Op hun vakantie in Ibiza hebben ze in juli ook dubbel en dwars genoten. Trotse vader Robert schreef op Instagram bij enkele lieve posts: “Dromen worden werkelijkheid”. Ook Chantal heeft enorm genoten van hun welverdiende vakantie. Na deze heftige periode kan het gezin weer opgelucht ademhalen en kijken ze vol goede moed naar de toekomst. Toch voelt het voor Chantal nog altijd als een nachtmerrie…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.