Terug

Volg Shownieuws

Maik de Boer verrast volgers met wel héél bijzonder filmpje

Nieuws

29 mei 2020, 10:13

Inmiddels zitten we met z'n allen al een flinke tijd thuis. Ook bij Maik de Boer (59) begint de verveling flink toe te slaan. Hij besluit daarom een wel heel bijzonder filmpje te delen...

In de video lijkt het net alsof Maik op zijn handen loopt, maar niets is minder waar. Hij heeft zijn broek om zijn hoofd en zijn trui om zijn benen. Ook draagt hij schoenen aan zijn handen. "Ik ga bij het circus werken haha", schrijft Maik bij de video. Zijn volgers kunnen het behoorlijk waarderen dat de stylist zo'n filmpje deelt. "Hahaha hilarisch", "Geweldig" en "Gekke Maik", luiden de reacties.

De hilarische en bizarre video is hierboven te bekijken.

TikTok

Veel BN'ers zijn net als Maik flink aan het TikTokken geslagen.  Ook Sylvie Meis is tegenwoordig helemaal in de ban van TikTok. Maar aan Shownieuws vertelt ze dat ze wel eerst terughoudend was over deze app. “Ik hoorde wel van mijn team dat ik dat moest doen. Maar ik dacht: ‘Heb daar toch geen tijd voor?!’ Ben zo a-technisch. Voordat ik iets doorheb, zijn we heel wat dagen verder.” Maar La Meis is helemaal om. “Ik vermaak me ermee, en mensen vinden het blijkbaar ook erg leuk.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.