Terug
BN'ers
26 nov 2024, 18:09
Mariska Bauer deelt nu elke dinsdag haar favoriete recepten van bekende klassiekers, maar van dít recept ga je absoluut watertanden. Vooral in deze koude, donkere dagen kan een lekker, warm toetje zeker niet ontbreken. Mariska schiet dus te hulp in een nieuwe aflevering van LINDA.'s exclusieve online kookserie Maris, wat eten we vandaag? (zie video).
'Maris' stroopt haar mouwen op voor een bijzonder lekker uitziend toetje: wentelteefjes met gebakken ananas en een toefje MonChou-roomkaas. "Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het toetje, het dessert, écht wel het lekkerste. En vooral als het een warm dessert is", verklapt ze in de kookvideo. "Dus vandaag ga ik speciaal voor LINDA. een dessert maken van... brood."
Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het woord "toetje", maar de combinaties van ingrediënten die Mariska laat zien zijn zeker niet gek. Hiermee tilt ze het "normale" wentelteefje naar een hoger niveau, perfect voor de aankomende feestdagen! Het volledige recept is te zien in bovenstaande video en ook terug te lezen op de website van LINDA. "Dit is écht mijn favourite", laat Mariska tot slot weten.
Schokkende onthulling
Vorige week verscheen de eerste aflevering van Maris, wat eten we vandaag?, waarin ze een rijkelijk gevulde en snelle tomatensoep maakte. Rondom de lancering van deze eerste aflevering, kwam er echter ook een schokkende onthulling naar buiten. Haar echtgenoot Frans Bauer is namelijk helemaal weg van de Chinese (afhaal)keuken, waar hij zelfs een heel lied over heeft geschreven (zie onderstaande video).
Mariska daarentegen... "Ik vind het helemaal niet lekker!" onthulde ze vorige week woensdag in de radioshow Marcel in de Morgen. Zelfs presentator Marcel de Vries leek met stomheid geslagen: "Wat zeg je nou?!" Mariska benadrukte: "Ik vind alleen bami en saté lekker, maar de rest mogen ze lekker houden." Chinees zal dus in ieder geval níet voorbijkomen in Mariska's wekelijkse kookvideo's...
Foto header: LINDA.
Deel dit artikel
Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.