Terug

Volg Shownieuws

10 JAAR LATER: Oh Oh Cherso-cast blikt terug!

10 JAAR LATER: Oh Oh Cherso-cast blikt terug!

Nieuws

2 sep 2020, 01:44

Het is woensdag precies tien jaar geleden dat Nederland kennis maakte met een excentrieke groep Hagenezen. In de hitserie Oh Oh Cherso waren onder andere Sterretje, Elize, Barbie en Matsoe Matsoe te zien en wij spraken ze over het jubileum...

In de video bovenaan deze pagina blikken de hoofdpersonen terug op de allereerste aflevering.

Shownieuws kon helaas niet iedereen spreken, maar ook de andere Hagenezen maken het goed. Robert Minderhoud, beter bekend als Jokertje, verschijnt niet meer in de media. Hij zit in de petrochemie en is sinds 2013 getrouwd met zijn grote liefde Shana Rübsamen. Ze hebben samen een kindje van bijna 1 jaar.

Bibi Breijman, Kaboutertje, sloeg aan het vloggen en leerde in 2017 tijdens het programma It Takes Two haar vriend Waylon kennen. Zij hebben inmiddels samen dochter Teddy. En dan is er nog het koppel dat sinds die tijd samen is: Roos van Gelder (Little Princess) en Vincent van der Lans (Sniper). Ze zijn dus inmiddels al 10 jaar samen en in 2018 getrouwd. In datzelfde jaar kregen zij zoontje Jesse Finn en drie weken geleden een tweede zoon: Seph Kaj.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.