Terug

Volg Shownieuws

3JS blikken terug op bijzonder moment met Bon Jovi

3JS blikken terug op bijzonder moment met Bon Jovi

Nieuws

25 mei 2020, 10:55

De 3JS blikken op Instagram terug op een bijzonder moment uit hun muziekcarrière. In 2006 stonden Jan Dulles en Jaap Kwakman met hun rockband BlueBus in het voorprogramma van de Amerikaanse band Bon Jovi.

"Throwback. 25 mei 2006", schrijft de band bij de foto. "Onze band BlueBus treedt op in t Goffertpark. De plek op dit podium hadden we gekregen nadat we een demo-wedstrijd wonnen bij 3FM. Hier stond trouwens lang geen amateurbandje op t podium. Op bas @edwindegroot_, op tweede sologitaar naast Jaap #arnokrabman en op drums #dionmurdock".

De bekende band Bon Jovi gaf destijds beginnende bandjes zonder platencontract de kans om op te kunnen treden in hun voorprogramma. BlueBus meldde zich aan en werd geselecteerd uit meer dan zeshonderd inzendingen die allen stonden te springen om een kwartier in het voorprogramma op te mogen treden.

In 2002 is de band 3JS opgericht door zanger Jan Dulles en gitaristen Jaap Kwakman en Jan de Witte. De rockband BlueBus was destijds een project van Dulles en Kwakman. Met de band maakten zij een rockalbum dat nooit is uitgekomen.

https://www.instagram.com/p/CAmgqhwFqyh/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.