Terug

Volg Shownieuws

3JS delen Instagram-bericht op gitzwarte dag

3JS delen Instagram-bericht op gitzwarte dag

Nieuws

19 dec 2020, 18:40

De 3JS hebben op Instagram een post gedeeld met een zwart vlak. Dit als reactie op het plotselinge overlijden van Donna, het drie maanden oude dochtertje van Jan Dulles, de zanger van de groep.

Jan en zijn vriendin Caroline krijgen vanuit het hele land steunbetuigingen. "Lieverds, woorden schieten te kort en de tranen rollen over mijn wangen... zo oneerlijk. We denken aan jullie", reageerde Samantha Steenwijk op het trieste bericht dat Dulles deelde via social media.

De zangeres, die met Dulles deelnam aan het tweede seizoen van The Masked Singer, is niet de enige bekende Nederlander die meeleeft. Ook Jan Smit en zijn zus Monique, Simon Keizer en zijn vrouw en Nicolette Kluijver reageerden met gebroken harten op Dulles' bericht. "Het vreselijkste nieuws wat je je kunt bedenken... We leven enorm met jullie mee. Alle sterkte en kracht van de wereld sturen we jullie kant op", reageerde OG3NE.

Ook via Twitter laten veel mensen weten te denken aan de 3JS-zanger en zijn familie. "Wat vreselijk", stelde dj Domien Verschuuren. "Wat verschrikkelijk verdrietig", reageerde presentatrice Fidan Ekiz. "Helemaal stil van. Gecondoleerd en veel veel sterkte met jullie verlies."

Ja

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.