Terug

Volg Shownieuws

5 Uur Show-presentatrice Carolina Lo Galbo besmet met coronavirus

Nieuws

15 sep 2020, 18:44

Er is COVID-19 geconstateerd bij 5 Uur Show-presentatrice Carolina Lo Galbo. Dit vertelt een woordvoerster van Talpa aan Shownieuws, na berichtgeving in de Telegraaf.

"Carolina Lo Galbo merkte sinds donderdag lichte klachten," laat ze weten via een statement. "Ze is voor de zekerheid meteen naar huis gaan en heeft zich op COVID-19 laten testen. Uit de test bleek dat Carolina COVID-19 heeft en ze is sinds afgelopen donderdagavond thuis in quarantaine gebleven."

"Het gaat naar omstandigheden goed met Carolina", laat de woordvoerster weten. "Ze verwacht na de periode van quarantaine in de loop van volgende week haar presentatiewerkzaamheden weer te kunnen hervatten. Bij de 5 Uur Show worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd. In het kader van de geconstateerde besmetting zijn de door het RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen richting de bij de productie betrokkenen genomen."

De 5 Uur Show is sinds maandag 17 augustus van maandag tot en met vrijdag rond 17.00 uur te zien bij SBS6 en terug te zien op KIJK.nl. In de video bovenaan deze pagina stelden de presentatrices van het programma zich aan de kijkers van Shownieuws voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.