Terug

Volg Shownieuws

60e verjaardag René Froger bijzonder intiem

60e verjaardag René Froger bijzonder intiem

Nieuws

6 nov 2020, 20:48

René Froger is donderdag zestig jaar oud geworden, een speciale dag voor de zanger, die op een unieke manier werd verrast.

Aan Shownieuws vertelde René Froger dondermiddag al dat dit een unieke verjaardag is door de coronacrisis. Bezoek was slechts beperkt welkom en dus vierden René en Natasja het op de dag zelf met z'n tweetjes. Tenminste, dat was het plan.

Wat later op de avond bleek Natasja toch het een en ander geregeld te hebben, vertelt René aan de Telegraaf. "Het was weer zo goed geregeld. Ik dacht, mijn kinderen komen, dat is het. Nooit had ik verwacht dat er op deze manier nog zoveel van mijn vrienden langs konden komen."

En die vrienden kwamen. Wesley Sneijder, Jeroen van der Boom, John West, ze waren er allemaal. Hoe dan? In de auto! "Iedereen zat in zijn auto, kreeg een drankje en een bitterbal en hield afstand. Ik leefde in een roes. Het zal nog dagen duren voordat alles is bezonken."

Coronacrisis

Tijdens de eerste piek van de coronacrisis zaten René en zijn vrouw Natasja ook samen vast. Ze vertelde toen iedere dag even afzonderlijk wat tijd doorbrengen. "En Rene fiets heel veel. Als hij een dag niet wil fietsen, dan ga ik hardlopen. Dat we wel even een paar uur ook lucht hebben, zonder elkaar. We hebben het heerlijk samen, gelukkig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.