Terug

Volg Shownieuws

798.000 mensen zagen crash Max Verstappen

798.000 mensen zagen crash Max Verstappen

Nieuws

14 sep 2020, 10:30

Zo'n 798.000 mensen zagen hoe Max Verstappen zondag na minder dan een minuut het circuit moest verlaten vanwege een crash. Daarmee is het aantal kijkers relatief laag, twee weken geleden keken er nog 1,3 miljoen mensen naar de race op Ziggo Sport. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het NOS Journaal van acht uur was op NPO1 het best bekeken programma van de avond, met ruim 2 miljoen kijkers. Studio Sport Eredivisie op NPO1 behaalde met 1,6 miljoen kijkers een tweede plek in de kijkcijferlijst.

Onze Boerderij, het programma op NPO1 waarin Yvon Jaspers onder anderen oud-Boer zoekt vrouw-boeren opzoekt, behaalde 1,3 miljoen kijkers. De Postcode Loterij Miljoenenjacht was met ruim 1,2 miljoen kijkers het best bekeken programma van SBS 6.

Het RTL nieuws van half acht was met 752.000 kijkers het best bekeken programma van RTL 4. Dat programma wordt opgevolgd door Ontvoerd, waar zondagavond 745.000 mensen naar keken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.