Terug

Volg Shownieuws

Coen en Sander kijken tevreden terug op jubileumuitzending

Coen en Sander kijken tevreden terug op jubileumuitzending

Nieuws

16 okt 2020, 07:41

538-dj's Coen en Sander vierden donderdag dat zij het langstzittende radioduo ooit zijn. In de zeven uur durende jubileumuitzending van de Coen en Sander Show, die normaal slechts drie uurtjes duurt, werd samen met een aantal gasten uitgebreid teruggeblikt op diepte- en hoogtepunten van 16 jaar radiomaken.

De marathonuitzending zat verder vol met verrassingen. Zo haalde 538-dj Wietze de Jager een grap uit met behulp van luisteraars, die hij opriep om exact om 12.15 uur te appen dat de microfoon van Sander niet werkte. John de Mol, die verklapte meer van de radio dan de televisie te houden, bedankte het duo Coen en Sander Show voor zestien jaar werk. "Ik heb bewondering voor mensen die durven te stoppen op hun hoogtepunt," grapt hij met de twee, die nog lang niet op elkaar uitgekeken zijn.

Coen en Sander konden na zeven uur tevreden terugkijken op de uitzending. "Het waren zeven mooie uren en bovenal zestien fantastische jaren. Coen, ik ben vooral blij dat het zo goed ging de afgelopen zestien jaar en nog blijer dat je er weer zit en dat je ook zelfs zeven uur op een dag aankan," zei Sander. Ook Coen was erg blij met de uitzending en nam de tijd om de redactie in het zonnetje te zetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.