Terug

Volg Shownieuws

Danielle Oerlemans hoeft niet meer op televisie

Danielle Oerlemans hoeft niet meer op televisie

Nieuws

7 nov 2020, 10:40

Daniëlle Oerlemans is tot twee keer toe gevraagd mee te doen aan de populaire Amerikaanse realityserie The Real Housewives of Beverly Hills. "Ik heb direct nee gezegd", onthult de voormalig wielrenster en presentatrice in Het Parool.

"Zo’n realityserie moet bij je passen, met al die ruzies die worden bedacht. En dan moet Reinout er ook in, terwijl we de hele dag worden gevolgd door camera’s. Zie je dat al voor je?", aldus Daniëlle, die samen met haar man Reinout Oerlemans en gezin in Los Angeles woont.

Daniëlle, die zich de laatste jaren bezighield met de verbouwingen van hun huizen, hoeft ook niet meer op televisie. "Je mag nooit nooit zeggen, maar in principe niet, dat laat ik lekker aan mijn man over", zegt ze. "Ik ben me ook gaan realiseren dat ik van verbouwen en creëren veel gelukkiger word. Ik heb daar veel van geleerd, omdat Reinout me altijd in het diepe gooide en me veel vertrouwen heeft gegeven."

"Daarentegen word ik onzeker en zelfbewust als ik voor de camera sta. Voor tv moet je een dikke huid hebben en presenteren is echt een vak. Ik ben beter ­achter de schermen", besluit Daniëlle. "Bovendien heeft mijn man al een heel druk leven, dus dan is het fijn als er één ouder thuis is voor de kinderen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.