Terug

Volg Shownieuws

De Kuthoer gaat naar Amerika

De Kuthoer gaat naar Amerika

Nieuws

13 nov 2020, 08:39

De zwarte komedie De Kuthoer, met actrice Katja Herbers in de hoofdrol, is binnenkort te zien in de Verenigde Staten, Canada, Spanje en Australië. Lokale distributeurs hebben de rechten van de satire gekocht, maakte producent NL Film vrijdag bekend.

Eerder kwam de geprezen film ook al uit in Zuid-Korea. De Kuthoer was eerder dit jaar de meest opvallende titel in de reeks telefilms van de NPO. De komedie vertelt over een columniste die wraak gaat nemen op trollen die haar online de huid vol schelden.

Regisseur Ivo van Aart en scenarist Daan Windhorst kwamen op het idee van de film toen zij lazen wat de impact van scheldkanonnades op sociale media kan zijn. De Kuthoer was ook te zien op festivals in onder andere Duitsland, Canada, Roemenië, Noorwegen en de VS. Op het Fantasia Festival in Montreal won de Nederlandse film de publieksprijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.