Terug

Volg Shownieuws

Hendrik Groen stoot Martien Meiland van troon in bestsellerlijst

Hendrik Groen stoot Martien Meiland van troon in bestsellerlijst

Nieuws

11 nov 2020, 13:47

Senior Hendrik Groen heeft SBS-coryfee Martien Meiland de eerste plek ontnomen in de wekelijkse bestsellerlijst van de Nederlandse boekenbranche, meldt de lijst Bestseller 60 op Twitter.

Hendrik Groen, een pseudoniem, doet dat met zijn derde en laatste dagboek Opgewekt naar de eindstreep. Eerder publiceerde hij de twee uiterst succesvolle dagboeken Pogingen om iets van het leven te maken en Zolang er leven is. Die beide boeken kregen de NS Publieksprijs en werden voor tv en theater bewerkt. De tv-reeks met Kees Hulst in de hoofdrol en André van Duin aan zijn zijde trok wekelijks gemiddeld meer dan 2 miljoen kijkers. De vertaalrechten zijn verkocht aan tientallen landen.

Vorige week kwam de biografie Martien, over het leven van tv-persoonlijkheid Martien Meiland, binnen op de eerste plek in de bestsellerlijst. Martien Meiland is een van de hoofdpersonen in de SBS6-kijkcijferhit Chateau Meiland. Het programma won vorig jaar de Gouden Televizier-Ring. Het boek van Jan Dijkgraaf werd ruim vier weken geleden gelanceerd. Het staat nu op plek twee in de lijst.

De zoete zusjes vieren Sinterklaas, van Hanneke de Zoete, staat op de derde plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.