Terug

Volg Shownieuws

Mel C bevestigt nieuwe reünie van de Spice Girls

Mel C bevestigt nieuwe reünie van de Spice Girls

Nieuws

14 okt 2020, 14:24

De Spice Girls hebben inderdaad plannen om volgend jaar, 25 jaar na het verschijnen van hun eerste single Wannabe, weer te gaan toeren. Melanie 'Mel C' Chisholm bevestigt dat ze deze mijlpaal willen vieren.

"Het zou onbeleefd zijn om dat niet te doen", vertelde de 46-jarige zangeres woensdag in het tv-programma Lorraine. De vorige minitournee, vorig jaar, waarbij alleen Victoria Beckham ontbrak, smaakt naar meer. "We hadden zo'n geweldig jaar door het spelen in stadions, dat moeten we nog een keer doen. We hebben het er de hele tijd over."

Wanneer de Spice Girls weer gaan optreden is uiteraard afhankelijk van de coronacrisis. "Dit jaar heeft natuurlijk alles overhoop gegooid. Ik denk dat veel van de artiesten die dit jaar hadden gepland om op te treden shows hebben verplaatst naar volgend jaar. Heel jammer dat het ook het moment dat de Spice Girls weer optreden zal vertragen, maar ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat het gaat gebeuren."

Al langer werd gefluisterd dat de Britse meidengroep, die in 2000 uit elkaar ging maar vervolgens een paar keer weer kort bij elkaar kwam, van plan was volgend jaar te gaan toeren. Ook tijdens deze nieuwe reünie zal Victoria thuisblijven. De overige drie oorspronkelijke leden, Geri Halliwell, Emma Bunton en Melanie B, zijn wel weer van de partij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.