Terug

Volg Shownieuws

Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer

Orgel Joke brengt ode aan Fred van Leer

Nieuws

8 nov 2020, 11:52

Fred van Leer heeft zondag een lief bericht gekregen van niemand minder dan internetsensatie Orgel Joke. De muzikante stak hem na een zware week een hart onder de riem met een vertolking van 'You'll Never Walk Alone'.

"Jij weet als Rotterdammer dat als je loopt door de storm er veel mensen achter je staan en met je meelopen", zegt Joke in een video die Fred op Instagram heeft gezet. "Ik ook, You'll Never Walk Alone", besluit ze waarna ze het bekende nummer inzet.

Fred reageert dankbaar en vol liefde. "Zo lief. Dankjewel lieve Orgel Joke", zegt hij. De stylist ging de afgelopen week door "een hel" nadat een video van hem was uitgelekt.

Gelukkig gaat het weer beter met Fred. De stylist zegt op social media dat hij erg geniet van zijn zaterdagmiddag. Hij deelt beelden van zijn woonkamer op zijn Instagram Stories. Hierbij hoor je hem zeggen: "Na een veelbewogen week zit ik even lekker thuis op de bank in de chill. Het zonnetje schijnt en jongens, wat kan ik hiervan genieten. Heerlijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.