Terug

Volg Shownieuws

Vlag kan uit bij Davina Michelle

Vlag kan uit bij Davina Michelle

Nieuws

23 okt 2020, 16:41

Davina Michelles megahit Duurt Te Lang heeft deze week de grens van honderd weken in de Single Top 100 bereikt. De zangeres is pas de zesde artiest in de geschiedenis die zo lang in de hitlijst staat.

Duurt Te Lang mocht zich sinds april al de langst genoteerde Nederlandstalige single ooit noemen in de Single Top 100. Het nummer stond van oktober 2018 tot augustus onafgebroken in de lijst, verdween daarna bijna twee maanden maar is sinds begin oktober weer terug. Deze week stijgt het liedje van 92 naar 89.

Voor het volgende record heeft Davina nog een tijdje te gaan. Als ze de langst genoteerde single van een Nederlandse artiest in handen wil krijgen, moet ze het aantal van Waves van Mr. Probz overtreffen. Dat nummer stond 126 weken lang in de Single Top 100. Met buitenlandse artiesten meegerekend staat het record op 129, neergezet door Passenger met zijn hit Let It Go.

Mood van 24kGoldn en Iann Dior gaat ondertussen nog steeds aan de leiding. Het nummer is al zeven weken de nummer 1 van Nederland. Nieuw in de top tien is In De Schuur van Snelle en Ronnie Flex. Het nummer is alweer de zesde top 10-hit van dit jaar voor Snelle.

Singles Top 10 week 43

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) 24kGoldn feat. Iann Dior - Mood

2. (2) Master KG feat. Burna Boy & Nomcebo Zikode - Jerusalema

3. (3) Internet Money & Gunna feat. Don Toliver & Nav - Lemonade

4. (4) Joel Corry feat. MNEK - Head & Heart

5. (5) Justin Bieber feat. Chance the Rapper - Holy

6. (6) Rolf Sanchez - Más Más Más

7. (9) Miss Montreal - Door De Wind

8. (7) Suzan & Freek + Snelle - De Overkant

9. (8) Kevin feat. Yade Lauren - Als Ik Je Niet Zie

10. (-) Snelle & Ronnie Flex - In De Schuur

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.