Terug

Volg Shownieuws

Wendy van Dijk blijft genieten van mensen in de maling nemen

Wendy van Dijk blijft genieten van mensen in de maling nemen

Nieuws

7 nov 2020, 09:37

Wendy van Dijk heeft na verschillende verborgencameraprogramma’s nog altijd geen genoeg van het concept. Ook in het nieuwe seizoen van het SBS6-programma Wie het laatst lacht…, dat vanaf zaterdagavond te zien is, worden nietsvermoedende mensen en BN’ers voor de gek gehouden.

"Er is niets leukers dan mensen in de maling te nemen en op het verkeerde been te zetten. Het is zo lekker als het lukt", zegt de presentatrice lachend over haar nieuwe typetjes tegen het ANP. "Ik ben goed opgevoed met normen en waarden en houd rekening met mensen. Maar het is ook heerlijk om iets tegendraads te doen."

Met plezier gaat Wendy dan ook op pad met verborgen camera’s. "Ik heb zoveel lol. Om met iedereen dubbel te liggen van het lachen blijft leuk. En lachen is natuurlijk ook heel gezond."

Wraak

Ook in het tweede seizoen haalt de presentatrice alles uit de kast om grappen uit te halen. Zo gaat Wendy wederom vermomd de werkvloer op als ‘nieuwe collega’. Ook fopt ze als oma voorbijgangers op straat en bezorgers aan huis. Daarnaast helpt de presentatrice mensen die wraak willen nemen op geliefden.

Door Wendy’s bekendheid blijft het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ze niet wordt herkend, maar het lukt altijd. "Ze verwachten mij niet in die situatie en er zijn geen zichtbare camera’s bij. Als kijker kun je denken: maar je ziet toch dat het Wendy is? Maar zo werkt het niet als het je overkomt."

Flauwe humor

Een situatie die de presentatrice in de nieuwe reeks is bijgebleven, is een zoon die zijn vader in de maling neemt. Het ‘slachtoffer’ is erg dol op zijn nieuwe auto en als hij hem op de parkeerplaats opstart komt er een knal en allemaal rook. De monteur, die in het complot zit, komt langs en lijkt de wagen helemaal te vernielen. "Het is heel flauwe humor, maar we hebben blauw gelegen in de studio."

Dit seizoen zijn ook verschillende BN’ers weer de sjaak. Zo wordt Wesley Sneijder door beste vriend Rolf Sanchez in het ootje genomen, neemt Xelly Cabau van Kasbergen haar zus Yolanthe in de maling en wordt Edsilia Rombley gefopt door Berget Lewis. "Het blijft hilarisch om te zien hoe ze er steeds weer intrappen."

Wendy ziet zichzelf een programma als Wie het laatst lacht… nog jaren maken. "Ik heb ook wel gedacht: hoe kunnen we deze candid nou laten slagen? Elke grap wordt zorgvuldig voorbereid en sommige zijn al maanden of weken in voorbereiding met collega’s, vrienden of familie. Alles moet kloppen want als iemand een steek laat vallen is je geloofwaardigheid weg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.