Terug

Volg Shownieuws

A Star is Born krijgt langere bioscoopversie

A Star is Born krijgt langere bioscoopversie

Nieuws

27 feb 2019, 15:55

LOS ANGELES - De succesfilm A Star is Born wordt binnenkort in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht in een langere versie. A Star is Born 2.0 bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers dat nog niet eerder te horen was, meldt The Hollywood Reporter.

A Star is Born is de derde remake van de filmklassieker uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een rockster die worstelt met demonen uit het verleden en de fles, Ally (Lady Gaga) is een serveerster met een gouden stem. Na een toevallige ontmoeting biedt hij haar de kans om door te breken, met alle gevolgen van dien.

De remake van de Hollywood-klassieker is wereldwijd een grote hit. In totaal bracht de film bijna een half miljard dollar op. In Nederland werd A Star is Born gezien door bijna 700.000 mensen.

De muziekfilm was genomineerd voor acht Oscars. Hiervan werd er eentje verzilverd, voor het lied Shallow. Het is nog niet bekend of de langere versie ook in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.