Terug

Volg Shownieuws

AAAH! Gaat Liza Sips volgend jaar eindelijk trouwen?!

AAAH! Gaat Liza Sips volgend jaar eindelijk trouwen?!

Nieuws

25 juli 2019, 15:55

De hittegolf weerhoudt Liza Sips er niet van om belangrijke dingen te bespreken. Samen met haar verloofde Ralph is ze met héél spanningen dingen bezig en het lijkt erop dat dit met hun sprookjeshuwelijk te maken heeft!

Liza deelt het nieuws op haar Instagram. "Wij zijn héle spannende dingen aan het bespreken... #2020", schrijft ze bij het kiekje. En het lijkt erop dat de actrice hiermee hint op haar aanstaande huwelijk. Haar volgers reageren dan ook volop onder de foto. Zo luiden de reacties: "JAAAAA!!", "Romantisch" en "Zo leuk!! Geniet van alle voorbereidingen".

In mei 2017 werd Liza al door haar grote liefde Ralph Manheim ten huwelijk gevraagd. Ze deelde toen een prachtige foto van het aanzoek op haar Instagram en was dolgelukkig met het prachtige romantische aanzoek.

https://www.instagram.com/p/BUjFrfRhflT/?utm_source=ig_embed

Liza en Ralph zijn sinds begin 2013 samen en kregen in april 2016 zoontje Jonah. Vorig jaar werd dochter Charlize geboren.

https://www.instagram.com/p/B0OIgfOC2wN/ https://www.instagram.com/p/Bz8l3cQCydu/ https://www.instagram.com/p/Bz46xxCCzFO/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.