Terug

Volg Shownieuws

Igmar Felicia laat 'aanklooi'-vriendin zien

Nieuws

4 juli 2023, 22:31

Igmar Felicia heeft al anderhalf jaar een vrouw in zijn leven, maar een officiële relatie hebben de twee nog niet. Op Instagram wijdt de 32-jarige voormalig 538-dj (zie video hierboven) een post aan de vrouw met wie hij aan het "aanklooien" is.

"Dit zijn Dunja & ik. Dunja is knap, lief en ijzersterk. Dunja & ik zijn ook al 1.5 jaar aan het bedenken of we wel of niet met elkaar willen zijn", schrijft FunX-dj Igmar bij een aantal foto's van hen samen. "Misschien hoor je morgen nooit meer wat van ons. Misschien zijn er over 20 jaar kinderen van ons."

De reden dat de twee nooit samen op Instagram verschijnen, is volgens Felicia dat de relatie "te vaak" stuk loopt. "Maar dit is ook wel lekker bevrijdend. Twee mensen met een verhaal, de tijd leert wat dat brengt. Een foto is ze absoluut waard. We zijn ook maar 2 mensen die wat aanklooien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.