Terug

Volg Shownieuws

Kimberley Klaver op prachtige wijze ten huwelijk gevraagd

Kimberley Klaver op prachtige wijze ten huwelijk gevraagd

Nieuws

24 mei 2021, 17:19

Kimberley Klaver gaat trouwen. De actrice laat op Instagram zien hoe zij ten huwelijk is gevraagd...

"Yess. Ik geloof in de liefde en blijf altijd in de liefde geloven. En dus zeg ik JA!" schrijft Kimberley op Instagram bij de onderstaande beelden. "Vol overtuiging ja. Tegen de vader van mijn zoon, tegen mijn lieve bonuskindjes die zo goed en lief meegeholpen hebben met deze verrassing (zo knap!). JA tegen mijn fijne schoonfamilie die mij vanaf het begin met liefde en warmte hebben ontvangen en er altijd voor ons zijn."

Op de beelden is te zien hoe ze onder begeleiding van Frank Sinatra's evergreen Fly Me To The Moon naar haar grote liefde Michel loopt. "JA tegen een leven lang samen, want daar gaan we voor. Yess I do tegen mijn toekomstige man, Michel. Hij heeft mij vorige week ten huwelijk gevraagd.🙏Compleet verrast door dit mooie aanzoek en ontroerd door het aandeel van de kindjes, mijn lieve mama en schoonouders, en de locatie: mijn ouderlijk huis dat mijn overleden vader heeft gebouwd. Zo voelde het alsof hij er toch bij was. Ongelooflijk dankbaar."

Kimberley en Michel zijn alweer drie jaar samen. In 2019 kregen ze samen zoontje Julius.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.