Terug

Volg Shownieuws

AAAH: Milou en Heikki zetten grote nieuwe stap!

Nieuws

19 juni 2019, 21:49

Milou en Heikki uit Temptation Island zijn weer helemaal gelukkig samen en zijn nu zelfs closer dan ooit. Het powerkoppel woont sinds kort zelfs samen, vertelt Heikki aan Shownieuws.

De sympathieke Vlaming zegt dat hij speciaal voor 'ons Milou' naar haar woonplaats Roosendaal is verhuisd. ''Ik ben naar Nederland verhuisd, naar Milou, nu wij weer samen zijn. En ik ben nu in Roosendaal een paar weekjes tot rust aan het komen. Volgende week begin ik in Roosendaal werk te zoeken!'' De grote stap is de kroon op hun succesvolle deelname aan Temptation Island. ''We hadden er nooit over gesproken, maar we dachten: als we Temptation hebben doorstaan, gaan we samenwonen.'' En zo geschiedde...

Heikki zegt zelfs open te staan voor een volgende grote stap. Is een Temptation-baby in aantocht? ''We laten alles gewoon gebeuren en zien wat de tijd brengt. Maar het zit er wel aan te komen, denk ik.'' Volgens Heikki nemen ze daar wel even de tijd voor. ''Het hoeft niet vandaag of morgen, we zijn nog maar bijna 2 maanden weer samen, dus op het moment is het een beetje pril. Maar mocht Milou volgend jaar zeggen dat ze zwanger is, dan vind ik dat helemaal niet erg!''

Een deelname aan Temptation Island VIPS, waarvan het tweede seizoen donderdag start op Videoland, ligt dan ook niet in het verschiet. Alhoewel Heikki nooit, nooit zegt. ''Ik zou het zelf in ieder geval nooit voorstellen, haha. Maar mocht Milou ermee aankomen... De vorige keer zei ik ook dat ik niet zou meedoen aan Temptation en even later was ik in Thailand voor de opnames. Dus liever niet, maar ik ken Milou en als zij zeurt tegen mij… Je weet het nooit!'' In de video bovenaan deze pagina vertelt Heikki alles over de mooie nieuwe stap die het stel heeft gezet!

https://www.instagram.com/p/BycyKqVoYzd/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.