Terug

Volg Shownieuws

Aanstaande papa Gio neemt heftig besluit

Nieuws

8 juli 2024, 18:59

Gio Latooy heeft vlak na de bekendmaking dat hij en zijn vriendin Lynn in verwachting zijn van hun eerste kindje (zie video) een heftig besluit genomen. Op Instagram valt te lezen dat zijn luxe villa in Krimpen aan de Lek te koop staat. De YouTuber heeft nog geen vier jaar in het huis gewoond.

"De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, royale keuken met kookeiland, bijkeuken, kantoorruimte en een inpandige garage", zo schrijft de makelaar van Gio op Instagram.

Hij vervolgt met: "De waanzinnige tuin is voorzien van een zeer royaal (verwarmd) zwembad, sierbestrating, sierbeplanting, fruitbomen, twee bergingen en een carport. De tuin grenst aan water, waardoor de tuin beschikt over veel privacy."

Tekst gaat verder onder Instagram-bericht.

Gio heeft eerder dit jaar een gigantische luxe miljoenenvilla gekocht in het Brabantse dorp St. Willibrord. Hij woont daar al samen met zijn liefje Lynn.

Kinderwens

Eerder waren Gio en Lynn al openhartig over hun kinderwens. Hij zei toen: "Het is wel grappig. Lynn en ik hebben echt precies hetzelfde toekomstbeeld en we willen hetzelfde. We willen sowieso voorlopig nog in dit huis blijven wonen. En daar in principe ons eerste kind krijgen, maar daarna willen we ook heel graag zelf een huis bouwen."

Ook bespraken ze een mogelijke erfelijke ziekte die hun wens in de weg kon zitten. Deze beelden zie je in de video hieronder terug.

Gio Latooy speelt open kaart
4:21
Gio Latooy speelt open kaart

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.