Terug

Volg Shownieuws

Acda en De Munnik na tien jaar weer bij eerste tien Top 100

Acda en De Munnik na tien jaar weer bij eerste tien Top 100

Nieuws

29 jan 2021, 16:55

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben voor het eerst in bijna tien jaar weer de top tien van de Single Top 100 bereikt. Dit keer niet onder hun gezamenlijke alias Acda en De Munnik maar samen met Maan en Typhoon.

Het nummer Als Ik Je Weer Zie werd speciaal gemaakt voor de eenmalige digitale editie van de Vrienden van Amstel LIVE en slaat aan. In de tweede week notering stijgt het liedje naar de negende plaats. De laatste keer dat Acda en De Munnik gezamenlijk in de top tien stonden was in maart 2011 toen hun liedje Woorden Van Een Ander tot plaats acht kwam.

In de tweede helft van de lijst weet Lewis Capaldi een bijzonder feit neer te zetten door de honderd weken vol te maken met zijn hit Someone You Loved. Het nummer is pas de achtste single in de geschiedenis die honderd weken of meer genoteerd staat. Recordhouder is Passengers Let Her Go met 129 weken.

Mogelijk voegen zich binnenkort nog twee platen zich bij de 'club van honderd'. Danny Vera's Roller Coaster staat momenteel 94 weken genoteerd en Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle tikt deze week de 90 aan.

Olivia Rodrigo staat voor de derde week op nummer 1 in de Single Top 100. Haar hit Drivers License gaat net als vorige week ruimschoots aan de leiding. In de afgelopen week werd het nummer bijna de helft meer keer verkocht en gestreamd dan de nummer 2 The Business van Tiësto.

Singles Top 10 week 4

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Singles Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Olivia Rodrigo - Drivers License

2. (3) Tiësto - The Business

3. (2) Jaap Reesema & Pommelien Thijs - Nu wij niet meer praten

4. (4) The Kid LAROI - Without You

5. (10) Robin Schulz ft. Kiddo - All We Got

6. (7) Jason Derulo ft. Nuka - Love Not War - The Tampa Beat

7. (8) Joel Corry ft. MNEK - Head & Heart

8. (6) Justin Bieber - Anyone

9. (13) Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan & Typhoon - Als ik je weer zie

10. (9) 24kGoldn ft. Iann Dior - Mood

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.