Terug

Volg Shownieuws

Addy van den Krommenacker: 'Dacht dat ik aseksueel was'

Nieuws

5 nov 2021, 17:12

Addy van den Krommenacker is out and proud, maar zoals veel mensen heeft hij lange tijd geworsteld met zijn seksualiteit. Er is zelfs een periode geweest dat hij dacht aseksueel te zijn. Dat onthult de modeontwerper in Winq.

Aan het tijdschrift vertelt de in Noord-Brabant geboren Addy openhartig over zijn twintiger jaren. "Ik was onderdeel van een vriendenclub in Den Bosch", begint hij. "Allemaal hetero's waarmee ik op stap ging."

Het mode-icoon werd vaak meegesleurd naar een gaybar. Klinkt gezellig, maar het was voor Addy een enorme struggle. "Zelf worstelde ik nog met mijn geaardheid en dacht ik dat ik aseksueel was. (...) Ik was altijd verlegen en stil."

Na een avond stappen - die ook toen in de gaybar eindigde - ontmoette Addy een knappe jongen die zijn aandacht trok. "We waren de hele avond samen en uiteindelijk ging ik met hem mee naar huis. De volgende ochtend wilden al mijn vrienden weten waarom ik 'met die homofiel' naar huis ging. Uiteindelijk ben ik vijftien jaar met hem samen geweest."

Bekend in de buurt

Eerder dit jaar sprak Thom Goderie nog met Addy voor de online serie Bekend in de buurt. Het interview is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.