Terug

Volg Shownieuws

Adele deelt nieuw voorproefje van nieuw nummer

Nieuws

9 okt 2021, 22:30

Adele heeft haar volgers verrast met een voorproefje van haar nieuwe album. De zangeres hield zaterdag voor de eerste keer een Instagram Live-sessie en speelde tegen het einde een minuut durend fragment van haar nieuwe single Easy On Me.

De zangeres deelde eerder al een klein voorproefje van haar nieuwe nummer, maar in het fragment dat ze speelde in haar Instagram Live zong ze ook een deel van de tekst.

De 33-jarige zangeres beantwoordde ook verschillende vragen van haar volgers, onder meer over haar nieuwe album. "Het komt er snel, maak je geen zorgen", antwoordde de Britse op de vraag wanneer het album precies uitkomt. Adele onthulde ook waar haar volgende album over gaat. "Scheiding!", luidde het antwoord van de zangeres.

Fans van Adele hebben inmiddels al vijf jaar moeten wachten op nieuwe muziek van de zangeres. Het nieuwe nummer Easy On Me wordt op 15 oktober uitgebracht. Het aangekondigde nieuwe album komt naar verwachting in december uit.

Adele na 5 jaar terug!
4:55
Adele na 5 jaar terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.