Terug

Volg Shownieuws

Adele van eerste plaats gestoten

Nieuws

30 dec 2021, 18:20

Kerstmis heeft ervoor gezorgd dat Michael Bublé weer het bestverkochte en gestreamde album van het land in handen heeft. Zijn tien jaar oude plaat Christmas stijgt deze week van 4 naar 1 en verwijst daarmee Adele naar de tweede plaats.

Bublé bracht Christmas in 2011 uit. De plaat stond destijds drie weken bovenaan. Het album van de Canadees was daarna ook tijdens kerst 2012, 2014 en 2020 de populairste.

Mariah Carey boert ook dit jaar goed met Merry Christmas uit 1994 op de derde plaats en ook kerstalbums van Kelly Clarkson en Justin Bieber hebben weer de top tien gevonden. Clarkson stond met Wrapped in Red uit 2013 zelfs nog niet eerder zo hoog.

Nikkie de Jager

In de Power of make-up-video maakt Nikkie de helft van het gezicht van Adele op. Iets wat ze ook eerder doet bij sterren als Kim Kardashian en Drew Barrymore. "Ik kan niet geloven dat deze video daadwerkelijk is gebeurd", schreef de YouTuber eerder vol verbazing en trots op Instagram. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.